content manager HELP

darren

F1 Driver
Steward
#1
Ok so i've downloaded CM & unpacked to my desktop . Opened it up & messed around with a few things just to understand what they do & everthing going great until i clicked on Apps on the left side where all the other stuff is . Content manager dissappeared into the background & put me back to desktop . Now every time i open CM it appears for about 3 seconds then disappears into the background some where . I have deleted it & re downloaded it about 4 times with the same problem . PLEASE HELP :cry::cry::cry:(n)(n)(n)(n):censored::censored::censored::coffee::coffee:
 

Nick Winkler

Moderator
Staff member
#4
Is there an .ini or txt file that you can edit?
A fresh install might use the modified settings which is why it doesn’t reset.
(Just guessing)
 

Steve

Administrator
Staff member
Owner
Premium Member
Steward
#7
Darren for a start, get rid of WinRar - uninstall it. Use 7Zip -http://www.7-zip.org/download.html it's free (not an eval copy) and works with everything. Its also the default within Content Manager.

Remove content manager totally and re-download it. Check before you remove it where its installed to. Then once uninstalled check for that installation folder and delete it.

Use 7Zip to unpack it - right click on the zip/rar file 7Zip and 'Extract Files'. Extract it somewhere on your desktop or harddrive. Run the exe file as admin.

Hopefully that should sort it.
 

darren

F1 Driver
Steward
#9
Darren for a start, get rid of WinRar - uninstall it. Use 7Zip -http://www.7-zip.org/download.html it's free (not an eval copy) and works with everything. Its also the default within Content Manager.

Remove content manager totally and re-download it. Check before you remove it where its installed to. Then once uninstalled check for that installation folder and delete it.

Use 7Zip to unpack it - right click on the zip/rar file 7Zip and 'Extract Files'. Extract it somewhere on your desktop or harddrive. Run the exe file as admin.

Hopefully that should sort it.
Nope,didnt fix the issues so i done a system restore back to the 18/11/2017 . All good now
 
Top